Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som en öken törstar efter vatten

Som en öken

törstar efter

vatten

så törstar

jag efter dig

låt mig få

dricka mig

otörstig

av din kärlek



Geerpop




Fri vers av Geerpop
Läst 371 gånger
Publicerad 2007-02-13 15:34



Bookmark and Share


    sunnanvind
Jättefin...
Får mig att tänka på en lovsång
jag tycker mycket om!
2007-02-13
  > Nästa text
< Föregående

Geerpop