Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min Älskade Blomma

 

 

Efter två år

slog den åter ut

 

Min Kärleks blomma

vattnad med vin

 

och alltså skött på bästa sätt




Fri vers av Carl O Andersson
Läst 348 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-02-12 14:37

Författaren Carl O Andersson gick bort 2017. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Lars Granlöf
Är jag helt övertygad om, ifall den får vara i din vårdnad.
2007-02-12
  > Nästa text
< Föregående

Carl O Andersson
Carl O Andersson