Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Var det djupare än jag först såg?


Min son ville berätta



Min son ville berätta
ett skönt skämt

Det var så här:


När jorden
går sönder

Så kommer en
med hammare
och spik

en annan kommer
med nål
och tråd

en tredje kommer
med lim
och pensel
 




Jag tänkte först


nu är jag gammal
då jag inte hänger med
i ungdomens skämt


men sen såg jag
skämtet

jag såg
vuxna människor





Övriga genrer av Herr Morris
Läst 329 gånger
Publicerad 2007-02-12 15:49



Bookmark and Share


  joaols
Din son är smart. Mycket tänkvärt! *bokmärker även denna* =)
2007-02-17

  [ShadowWalker]
Givetvis!!!


Helt underbart men sorgset skämt i sig...

Människan föröker och föröker med många dumma förlag att bara lappa igen hålen på både jorden och sig själva men det gör ju inget åt orsaken at det blir hål...

Det stora skämtet är alltså som jag ser det att människan faktiskt tror sig kunna laga jorden...

De kan inte ens laga sig själva.

Din son brås på sin far... brilliant! *ler*
2007-02-12
  > Nästa text
< Föregående

Herr Morris
Herr Morris