Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vår resa

vi möttes
och kände direkt
själarnas förening
vår spännande resa
påbörjades
vårt bagage av
passion eufori
galenskap och glädje
har kommit väl till pass
när livet slagit knock out
när döden gjort sig påmind
vi har övervunnit hopplöshet
vi har besegrat omöjlighet
ständigt finns den där
vår kärlek
även om vi ibland får söka
i dimmor och smärta
fortsätter vi vår resa














Övriga genrer av aniara
Läst 451 gånger
Publicerad 2005-02-04 10:36



Bookmark and Share


  Siggesdotter
Kände direkt själarnas förening... vi har besegrat omöjlighet ... ständigt finns den där vår kärlek! Med igenkänningens leende läste jag din dikt - ni är inte ensamma - nåden har förlänats också mig!
2005-06-26

  Markattan
Bra om kärleken som står sig i både motgång och medgång.
2005-02-04

  Deva
härlig kärlek som varar, och det gör dina ord också!
2005-02-04
  > Nästa text
< Föregående

aniara
aniara