Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En av mina första dikter, skriven sensommaren 2005. Läs den desperat, den skrevs så..


Närhet


Närhet
Hej hallå titta på mig!
Närhet, känn på mig, jag är din vän
Närhet vi är släkt, jag är av dig
Närhet jag är din beundrare, din själ
Jag skriker tyst om natten, var är du?
Närhet kom till mig!
Kom nu, jag kan inte vänta
Kom närmre, jag vill ha dig här hos mig
Närhet, smek mitt sinne, min kropp
Håll om mig, snälla hårt!
Var är du närhet, jag längtar efter dig
Andlig, kroppslig närhet, jag dyrkar dig
Närhet å underbara närhet, jag är redo
Krama mig, mera, igen, mera!
Du är allt för mig närhet
Lova mig, lova bort dig, jag lovar
Jag gör vad som helst närhet
Trösta mig närhet, nej gå inte!
Stanna hos mig, jag är din
En stund för alltid
Du känns så långt bort, kom närmre
Hör du mitt hjärta närhet?
Känner du, det är du
Jag drömmer om dig
Jag fantiserar om dig
Närhet, jag vill se dig
Se mig, verkligen se mig
Ack du närhet, så skön
Jag fryser, värm mig
Närhet, trösta mig
Mina tårar är för dig
Närhet skratta med mig, låt oss le
Älska mig närhet, älska!
Närhet




Fri vers av Lennart Bång
Läst 1480 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2007-02-13 20:53



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
kanske väntar du bara på att få höra dig själv säga orden
'jag förtjänar mig inte, jag är alldeles för bra för mig, bäst jag går och finner mig någon annan att älska, jag är för bra för mitt eget bästa'
2009-11-15

    Tagira
Underbar text den gick rakt in i mitt hjärta
2009-02-09

  pussflufftess
hmm..funka mycket bättre med den där desperata känslan..

....och visst är det så här....vi skriker alla efter uppmärksamheten ..närheten ..kärleken....att få vara något för någon..

Och det förmedlar du klockrent i "Närhet"
2008-10-19

    ej medlem längre
Jättefin!
2008-10-08

  Markattan
Sannerligen
ett närhetstörstande flöde ;o)
2008-03-07

    Bodil Sandberg
Den går rakt in i mitt hjärta...det finns sååååååå mycket känsla här!
2007-04-04

  minette
mmmm,,,, säger jag bara :)

läs gärna mina...
2007-02-14
  > Nästa text
< Föregående

Lennart Bång
Lennart Bång