Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den varma omtankens brister...


Maktlösa tårar


De dunstar inte
av varma tankar

De bränner hål

i själen




Övriga genrer av Herr Morris
Läst 454 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-02-14 13:56



Bookmark and Share


  [ShadowWalker]
Ännu en i \"saknar ord\" mappen... Det ÄR ju så sant. Behövs inga mer ord, SKITBRA!
2007-02-14
  > Nästa text
< Föregående

Herr Morris
Herr Morris