Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Känslor och dröm i samma verklighet...


Bär min sons tårar...


Min son drömde
i natt

inte om älvor,
vingar och flygturer
över vackra landskap

inte som skatter,
spännande äventyr
i magiska världar

han drömde
att hans pappa
höll på att dö

han grät
i sömnen

jag grät

vaken

 




Övriga genrer av Herr Morris
Läst 319 gånger
Publicerad 2007-02-14 14:02



Bookmark and Share


  [ShadowWalker]
Håller med \"Jokka\" texter berör verkligen och hamnar i sin givna plats i \"Hjärtats tankar\" mappen!


Tack vännen...
2007-02-14

  joaols
Den här texten berör mig mycket...!
Det är hemskt att ha en tanke om att ens mamma eller pappa ska försvinna. Jag vet det, för jag hade såna tankar när jag var mindre.
Jag hade glömt att jag haft det.
Men när jag läste din text kom jag ihåg.
Så härligt när texter berör!
Tack!
*bokmärker*
2007-02-14

    sunnanvind
Det är det värsta ett barn kan
tänka sig... att förlora en förälder!
Fint skrivet, med stor känsla...
Krama honom riktigt mycket!
2007-02-14
  > Nästa text
< Föregående

Herr Morris
Herr Morris