Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärtat

vackra ord som    slår oss följe
ser all kärlek som bor i ditt hjärta
mot  skapandets varma mening
byggda av mina egna tankar
att leva fram som du
följer vi livet
mot tidens
gång
att
le
i




Fri vers av prinscess VIP
Läst 349 gånger
Publicerad 2007-02-15 19:59



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Ditt hjärta går rakt in i mitt hjärta!!!
2007-02-15

    sunnanvind
Ett litet hjärta !
Från ett annat hjärta!
Såå gulligt!
2007-02-15
  > Nästa text
< Föregående

prinscess
prinscess VIP