Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rädslans ö.

Jag är fast på en ensamm ö,

rädslad och fängslad,

men ändå sitter jag och skriver mina brev

och låter dem flyta på vattnet

och hoppas att någon ska hitta dem,

men de flyter bara ifrån mig

precis som du.

Men jag sitter forttfarande och skriver mina brev.




Fri vers av Lolob
Läst 343 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-02-15 21:24



Bookmark and Share


  Amina
verkligen bra, och jag gillar det dara med ön, very good.
//amina
2007-03-15

  Nemii
Den här var fin, men den skulle kunna bli ännu bättre om du gjorde lite fler radbyten, så inte varje rad blir så lång.

Jättefin annars <3
2007-03-05
  > Nästa text
< Föregående

Lolob
Lolob