Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till en sjuk liten kille...


Han som går på penicillin


Det är synd om honom

utöver halsfluss
så får han gå
på penicillin

som klibbar fast
i sockorna och golvet

efter ett tag
hoppas doktorn
att det skall stanna av

mycket snart
kommer han faktiskt
att fastna och stanna

mitt på en tröskel




Övriga genrer av Herr Morris
Läst 238 gånger
Publicerad 2007-02-15 23:41



Bookmark and Share


  Eline.P
Vilket öde, ser en hel familj stående tillsammans i denna mänskliga flugfångare :)
2007-02-16

  Sanningsägaren VIP
hoppas bara han inte blir ett tröskelbarn...
2007-02-16
  > Nästa text
< Föregående

Herr Morris
Herr Morris