Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

skiljetecken förenar





\"jag såg dej väl mera som en ( ) \" sa hon... efter första träffen

\"till viss del spännande... ett ? liksom...ville nog söka svaret\"

\"när jag ser din vänlighet... din humor och din omtanke
dina leende ögon... så blir du till ett ! för hela mej... jaa\"

\"du fullbordar min drömbild när du får mej att , innan du sätter . \"

\" ^ja #1 ^ja #1 ^ja #1 ^ja #1 ^jaaa.a.. \"








Övriga genrer av Ronny Berk
Läst 265 gånger
Publicerad 2007-04-05 20:00



Bookmark and Share


  Lilla My* VIP
;))....,...!!
:o))
2007-04-06

  Eline.P
Mysigt värre! Tack för skiljetecken :)
2007-04-05

  nettizen
*skrattar*
Härligt... innan du sätter...... *s*
2007-04-05

    Nattviol
låter trevligt det där...
2007-04-05
  > Nästa text
< Föregående

Ronny Berk
Ronny Berk