Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

......



Ibland är det nödvändigt
att röra om i känslogrytan




Övriga genrer av Mejja
Läst 353 gånger
Publicerad 2005-02-07 09:15



Bookmark and Share


    carimba
men hur undviker man att den stormkokar?
2005-02-07

  Markattan
Så fåordigt och så sant. Gillar!
2005-02-07
  > Nästa text
< Föregående

Mejja