Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skälvande sekunder

Vill vara stark,
i skälvande sekunder
då vi är här
Jag vill tillåta mig gåshud i nacken
så länge den är lyft mot stolta stjärnor
Jag vill möta alla skälvande sekunder
inte låta dem sållas
mellan mina fingrar
bort




Fri vers av Tina-sol
Läst 274 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-02-18 12:04



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Dina ord skälver, fyllda av rytm och hetta.
2018-08-05
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol