Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
dom säger att man aldrig blir för gammal för att lära....nja... min erfarenhet är dyster...


att lära gamla hästar sitta...



jag har försökt
......att lära mej
sluta kunna cykla

klarar det inte




Övriga genrer av Ronny Berk
Läst 307 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-02-18 19:03



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Denna fick mig att skratta gott!
Applåderar!
2008-05-11

  sabina stark
Den va bra.
2007-02-19

    sister band-aid knees
den här var smart. :D
2007-02-18

  Cris
haha,,nej nej det går inte..hihi
inte kan man lära sig att inte läsa heller..
2007-02-18
  > Nästa text
< Föregående

Ronny Berk
Ronny Berk