Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag trodde aldrig att mitt livs \"kärlek\" skulle sluta i saknad


I mitt hjärta finns en ledig plats

Och jag vill möta din handflata
med min egen
Vill se in i dina ögon & viska
\"du är inte allt jag behöver,
men du är en stor del av det\"


Jag vill slicka på dina läppar
Svälja din smärta och ånger
Skölja bort ditt svidande salt
Och ge dig våran delade själ

Jag vill trolla bort alla milen
Som ligger mellan våra länder
Dräpa mina sista tårar
Och låta oss återvända igen

Jag vill trycka mina fingrar
Mot din kropp och räkna
Dina hjärtslag, dina andetag
Jag vill passionerat viska

\"Tänk att vi hittade tillbaka
till varandra trots att
jag visste att det är omöjligt\"




Fri vers av liten_snopp
Läst 394 gånger
Publicerad 2007-02-19 00:03



Bookmark and Share


  ulli
\"Tänk att vi hittade tillbaka
till varandra trots att
jag visste att det är omöjligt\"

Citat säger så mycket.
Du beskriver precis hur det kan vara.
2007-05-28

  Freeman
Vilken underbar dikt sprungen ur ditt stora hjärtas kärlekskälla, SF!!! <333
2007-02-19

  Manal
en innerligt bra dikt som beskriver levande ord
2007-02-19

  Merrlina
Hoff som du skrev en gång
*smärta*
*tårar*
BRA
<3<3<3<3<3
2007-02-19
  > Nästa text
< Föregående

liten_snopp
liten_snopp