Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I tron att allt du sa bara var smicker lurade jag mitt hjärta Att lura dig


Inbilla mig att du minns

I tron att allt skulle
bli glömt
Lät jag dig aldrig veta

I tron att allt du sa
bara var smicker
lurade jag mitt
hjärta
Att lura
dig

I vetskapen om att
du är
borta
glömmer jag
nu världen
mig själv

Med vetskapen att
jag kommer ihåg
dig
Har du då
glömt
mig?




Fri vers av Melisaac
Läst 474 gånger
Publicerad 2007-02-20 11:00



Bookmark and Share


    sötsnö
tänkvärd..
2007-02-20
  > Nästa text
< Föregående

Melisaac
Melisaac