Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
OM jag bara kunde ge råd åt mig själv när solen inte tycks lysa så skulle minnet av dess varma sken kanske få mig att vakna tidigare...Men det är lättare att ge råd åt andra än åt sig själv..


Melodin livet skänkte

Nu när solen lyser

Får snöflingan
att droppa
blöta ner
de fönster
som omger
mig
Suddas
den dystra
verkligheten
ut

Dropparnas
högljudda
klang
Får mig
att vakna

När jag inte längre
kan se verkligheten
lika usel
såsom jag
skissat den
i mitt huvud

Nu när solen lyser

Får jag mjukare
mark
att ramla mot
då jag gång på
gång
kommer
att fortsätta
falla




Fri vers av Melisaac
Läst 503 gånger
Publicerad 2007-02-20 11:22



Bookmark and Share


    Pleant
Hummm. Gillar du sommaren eller?:P
2007-03-15
  > Nästa text
< Föregående

Melisaac
Melisaac