Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett spel, ett liv


Livets spel
på ett schackbräde
i svart och vitt

Täljda marionetter
av olika stånd
söker av brädet 

en kamp om sista draget

schack matt




Fri vers av Rosen VIP
Läst 364 gånger
Publicerad 2007-02-20 11:26



Bookmark and Share


  Eline.P
Kvar står drottningen som vinnare - Grattis!
2007-02-20

    sötsnö
hur bra som helst!!
wow
2007-02-20
  > Nästa text
< Föregående

Rosen
Rosen VIP