Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland är ord överflödiga


!!!

I tystheten hörs
kärlekens brus




Övriga genrer av Mejja
Läst 358 gånger
Publicerad 2005-02-08 09:36



Bookmark and Share


  Markattan
Fem så enkla, men välkomponerade ord. Gillar!!
2005-02-08

  Rachel Roth
så enkelt och vackert!
2005-02-08

  Cattis Rönn
om det bar kunde vara lite tyst nån gång :-)) Bra fångat!
2005-02-08

  reback
Finemang! Imponerad av ditt sätt att fånga just Det med så få ord.
2005-02-08
  > Nästa text
< Föregående

Mejja