Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till natten

Kan ett lik
vandra levande
på vår jord
( utan mål och mening)

Kan människorna
se döda ut
( fast att dom lever )

Kan man leva
utan att döda
( hopp och kärlek )

Kan man ljuga
och tala sanning
( )

Kan man
fånga dagen
( och spara den till natten )




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 376 gånger
Publicerad 2005-02-08 18:11



Bookmark and Share


  pixter
vilken skön sista fråga...
2005-02-08
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan