Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Liv


Flämtande rykande
tycks huden
som gyllenflätad slingrar sig
runt rosens talande tecken
när nya knoppar
skriker, vädjar, ber
om mera näring
i moderns
jord




Fri vers av Micael Axelsson
Läst 472 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-01-30 18:24



Bookmark and Share


  Berit Robin Lagerholm VIP
En dikt med många bottnar tecknar du här
Tycker om den här som skapar nya bilder i lager
2011-02-01

  Ninananonia VIP
Ja hon behöver oss!
Fint skrivet.
2011-01-30

  sockerspöket
Och livet skall åter blomma, i närande vårsol

Så småningom
2011-01-30
  > Nästa text
< Föregående

Micael Axelsson
Micael Axelsson