Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En annan stad och ett annat land men vad förändras egentligen? Som någon sa: Full kan man vara överallt...


Rock´n´roll blont hår och röda läppar

I U2´s hemstad
bland dimmorna och husen

sitter jag och en flaska vodka
så varför är jag frusen

I baren på hörnet sitter samma gammla gubar
Jag kommer in och de vänder sig och nickar som sig bör
Jag är redan full och vill bara skrika \"rock´n´roll!\" med mina brudar
Men min dagdröm är det bara jag som hör - det är det mycket som gör
Börjar istället sjunga på en soundslåt i helt fel key
\"I´m a bit drunk as you can see, I bet you would like to undress me\"

Tänker på hur det är hemma
och ser alla som längtar efter success

Samma alkisar i baren
och samma känsla av tristess

Vad gör det då för skillnad att jag har gjort mig fin
i Rock´n´roll blont hår och röda läppar
om resultatet är samma fula flin
fast det kommer ifrån dom där med käppar
Så jag dansar på baren och blir utslängd igen
Jag lär mig aldrig inte nu och inte sen




Fri vers av enlitenenstor
Läst 282 gånger
Publicerad 2007-02-23 23:47



Bookmark and Share


    sister band-aid knees
snyygt. :D
2007-02-25
  > Nästa text
< Föregående

enlitenenstor
enlitenenstor