Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det snöar på Irland...


Observation från andra sidan tiden som gick

Det är som att jag glömt vilka vi var, som om allt som hände det året var någonting som hände andra manniskor och du och jag är annorlunda nu. Vi är nya människor med nya liv som inte ens tänker på varandra då och då.
Jag sörjer inte att det är som det är, utan bara konstaterar. Du har någon slags frisyr och snygga kläder. Du blev vuxen på vägen precis som jag. Jag undrar om du insett det.
Vi känner inte varandra längre. Du och jag.

Vi som en gång delade någonting så stort och svårt. Ett steg i en annan riktning och allt skulle ha ändrats. Det är litet nu och bortglömt i mängden av minnen som slåss om första raden. Nya minnen som var stora och svåra tog över. Nutiden anlände, krävde min uppmärksamhet och jag slutade älta mig fast vid gårdagens bekymmer. Ibland glömmer jag hur tiden går även utanför mitt universum. Jag mår bra nu. Jag skrattar nästan varje dag.
Vi känner inte varandra längre. Du och jag.




Fri vers av enlitenenstor
Läst 384 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-02-02 13:48



Bookmark and Share


  Micael Axelsson
Efter läsningen tänker jag: Ibland blir det så. Det kanske inte var så man först tänkte sig. Sen en dag är det bara så, utan att man märkt det - så har man växt ifrån varandra. [Men en ser fortfarande den andre]
2009-02-16
  > Nästa text
< Föregående

enlitenenstor
enlitenenstor