Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ba bam ba bam

Det var samma klubb hon gick till varje vecka.
Hon gick in genom de stora glasdörrarna som mirakulöst nog aldrig verkade ha några handavtryck på sig och hon log.
Hon är hemma nu. Det närmaste hon kan komma iallafall.
Musikens rytm letar sig upp genom hennes kropp och hjärtats slag anpassas till basens rytm.

Ba bam ba bam
ba ba
ba ba
ba bam

Alla dansar till electro musik och hon känner DJ\'n som skiner upp i ett stort leende när han ser henne komma in och hon ler tillbaka och vinkar.
De hade någon slags affär för längesedan som rann ut i sanden
men de är vänner nu. Alla är vänner nu och de dansar med henne och hon med dom. I backstagerummet blandas nya drinkar. Men killarna dricker whiskey. För whiskey - det är rock´n roll.

Ba bam ba bam
ba ba
ba ba
ba bam

Och allt hon gör den här kvällen är glömt imorgon.
Allting är som den där låten av Justice vs Simian - alla är ju vänner
Hon har en ny klänning och har gått ner 5 kilo för hon har inte ätit någonting på tre dagar. Alla kommenterar hur smal hon blivit. Hon är lycklig nu. Hon är sedd. Hon existerar.
Man måste finnas för att kunna försvinna och hon vill inget hellre än att tyna bort. Piller hjälper kroppen att förbränna sig själv och de gör henne lycklig. Hon vet att hon har tagit alldeles för många. I hennes lyckorus kan hon nästan känna hur hjärtat slå lite långsammare för varje slag.

ba bam

ba bam

ba ba

ba ba


ba bam.




Fri vers av enlitenenstor
Läst 451 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-09-07 08:28



Bookmark and Share


  Ulf Lagerholm
\"man måste finnas för att kunna försvinna\"
Mycket vackert. Din text flyter. Hela tiden
drar den mig framåt. Tack!
2007-09-07
  > Nästa text
< Föregående

enlitenenstor
enlitenenstor