Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hon som blev över


de gifte sig
skaffade barn
villa, vovve och Volvo
en husvagnskaravan

hon - stod bredvid
försökte överleva
det tog all tid

de skiljde sig
separerade från varandra

hon - stod bredvid
försökte hjälpa andra

de gifte om sig
skaffade nya barn
ny villa, ny vovve, ny Volvo

hon - började bli van

deras barn gifte sig
skaffade barn
villa, vovve och Volvo
en husvagnskaravan

hon - stod längtande bredvid
när skulle hon få leva?
när var hennes tid?




Fri vers av Marreb
Läst 207 gånger
Publicerad 2007-02-24 13:08



Bookmark and Share


  Tosan VIP
Stark dikt! Den berör så det skär i hjärtat på mig! Hoppas att hennes tid är nu!
2007-02-24

  Gawain
En sån förfärlig dikt, djupt gripande för jag tycker den känns så... verklig... vanlig, allt för vanlig. Det kan väl aldrig vara bra att leva som ett misslyckat avelsdjur för andras skull. Bara vara någon som finns till för att andra ska ha det bra..

Bejaka dig själv!
2007-02-24
  > Nästa text
< Föregående

Marreb
Marreb