Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tid av tystnad


Brutna band


svaga minnen
av nyfikna blickar

djupa band
som aldrig knöts
i stunder av närhet

frustna i kylan
brytna i vinden

av svaga minnen




Övriga genrer av Herr Morris
Läst 236 gånger
Publicerad 2007-02-24 15:42



Bookmark and Share


  [ShadowWalker]
ännu en \"det gör ont i mig\" dikt, inte att det gör ont i dig utan JAG läsaren får minnessmärta i mitt inre. DU är så otrolig!

*\"Tårar i bläck\"-bokmärksmappen*

För MIG är detta känslan av ett misslyckande i efterhand, man trodde att de där blickarna man gett varandra var nyfikna, läraktiga, men så var de bara av för stunden hettad lusta...

Man var nära med varandra men även om man levde med varandra var det inte ett liv tillsammans, de banden knöt man aldrig då lustrepen var spända allt för hårt kring ens ansikte så man inte hann med att se verkligheten.

Istappar, visst är de gnistrande vackra att se när de stilla byggs upp men ju längre man låter just is byggas desto lättare bryts dem och det vackra splittras med det, kvar har man ett krossat glimmer av ett liv?

minnen av ett liv som aldrig blev fast det var det liv man levde.

Min tolkning helt enkelt...

Tack min vän... du skapar minnen av en samtid och dina texter är levande starka minnen... TACK!
2007-02-24
  > Nästa text
< Föregående

Herr Morris
Herr Morris