Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

gubben gnällig

gubben gnällig
kritisk varje stund
kan bara gorma och jaga

gubben gnällig
ser bara sig själv
och sitt behov
av att klaga

gubben gnällig
inget annat ser
än det han tycker
är fel

inget duger
är tillräckligt bra
livet suger

gubben gnällig
skriker
gormar och svär

ställer sig aldrig frågan
hur han faktiskt är

















Fri vers av Marreb
Läst 231 gånger
Publicerad 2007-02-24 18:33



Bookmark and Share


  Tosan VIP
Bra! Känslan kommer fram!
2007-02-24

    Noyle
här har vi alltså ursprungs pessimisten! Kul med rim ibland, och skönt med en dikt som inte handlar om kärlek. :)
2007-02-24
  > Nästa text
< Föregående

Marreb
Marreb