Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

finstämt instrument

-----***--------------***-----

spela på mitt hjärtas strängar
fyll det med ljuv musik

själens vingslag
formar toner

berör
fyller hjärtan med värme
läker ut blödande sår

ge mig melodin
sången som formas i ordlös dans

jag är Ditt finstämda instrument
bör hanteras varsamt


------***-----------***------




Fri vers av Marreb
Läst 622 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-02-24 21:56



Bookmark and Share


  Albert
fin!
tänk att vara ett instrument i Någons hand :o)))
2007-03-14

  Bengt VIP
\"the most intellectual and least intellectual form of communication\"
Vackert!
2007-02-26

  Gawain
Det smärtar när strängar brister, vilket de lätt gör om man spelar på dem för hårt...

Skön liten dikt det här :)
2007-02-25
  > Nästa text
< Föregående

Marreb
Marreb