Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
man kan känna att de finns där...


ord som talar

anar
konturerna av
ord som talar

väntar stilla
på orden

de formas
i djupet

blir synliga
först när
tiden är mogen




Fri vers av Marreb
Läst 292 gånger
Publicerad 2007-02-26 17:47



Bookmark and Share


  Rachel Roth
du fångar det anade...så bra!!
2007-02-28

  Tosan VIP
Det gäller bara att ha ro... att vänta!
2007-02-27

  joss
ja, processen är dock betydligt längre för mig :)
2007-02-26
  > Nästa text
< Föregående

Marreb
Marreb