Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ta mig dit

Ta mig bort, ta mig dit,
där det inte finns nå skit,
där kärleken é en bra sak,
där inte alla drömmar går i kras,
där livet é lätt,
där livet é lätt på alla sätt,
där man inte behöver kämpa för att må bra,
där man inte behöver ångra nåt man sa,
där man får träffa alla nära&kära som lämnat oss ensamma här,
där man får träffa alla som en gång funnits där,
där man kan få vara med varandra,
där man i himmelen genom alla öppna dörrar kan tillsammans vandra,




Fri vers av zarish
Läst 197 gånger
Publicerad 2007-02-26 18:19



Bookmark and Share


  Madicken1978
underbar text men det är väl inte dags ännu!?
2007-02-26
  > Nästa text
< Föregående

zarish