Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du

Jag vet inte vad jag ska göra,
det enda du gör är att förstöra,
du fuckar livet mitt,
jag vill så gärna fucka ditt,
Jag vill att du ska ta åt dig av mina ord,
för dig vill jag egentligen vara viktigast på denna jord,
men så kommer det aldrig igen bli,
utåt låtsas jag att jag skiter i,
men inuti vill jag att det ska vara så,
men det kommer ju aldrig gå,
för jag kommer aldrig få dig att förstå,
jag kommer aldrig berätta,
hur det känns i mitt hjärta,
du ska aldrig få veta,
för jag har låtsas hela tiden att jag detta redan har berabetá,
Jag kommer aldrig få dig att förstå,
för ingen ska egentligen veta, för jag ska inte känna så,
jag ska inte känna som jag gör,
men jag kan inte hjälpa att varje gång jag ser dig , en del av mitt hjärta dör
så ofta väcks en slags känsla inom mig,
en känsla som jag inte kan förklara, inte ens för dig,
Finns mycket saker som ska förbli osagda,
för dom ska vara bakom mig lagda,
men det är dom inte , inte ens nu,
för känslor har blivit fuckt up grej, av en person, och det är du..




Fri vers av zarish
Läst 240 gånger
Publicerad 2007-02-26 18:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

zarish