Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flera olika

Haiku

Snälla tro på mig
jag tror på dig älskade
även när du ljög
---------------------------------

Jag vill inte nu
aldrig någonsin med nån
men alltid med dig
----------------------------------

Månljus är vackert
vackrare än solens ljus
men bländande mörkt
----------------------------------

Det är för mörkt nu
det förgör mitt sorgsna liv
det ljusnar nog snart
----------------------------------

Jag ska gå iväg
långt bort från ditt jävla liv
men ej utan dig
-----------------------------------

Lev nu utan nån
utan vänner och familj
men ej utan mig
-----------------------------------

Kyss mig precis nu
jag vill känna mig älskad
men inte av dig
------------------------------------




Bunden vers (Haiku) av zarish
Läst 222 gånger
Publicerad 2007-02-26 18:46



Bookmark and Share


    gnupung
Jättebra! Jag gillar hur du hela tiden vänder på det i sista raden. :) Jag fastnade särskilt för den andra haikun.
2007-02-26

  XxcryxX
bra skrivet, jätte bra känsla
2007-02-26
  > Nästa text
< Föregående

zarish