Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ante meridiem


Det är inte ens morgon




inte
ens AM


tyngden

av brinnande drömmar
klyver himlavalvet

blottlägger
morgondaggen


bakom



ensamheten







Övriga genrer av Herr Morris
Läst 219 gånger
Publicerad 2007-02-27 16:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Herr Morris
Herr Morris