Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När du ville gå, bar jag bort dig



När du ville gå, bar jag bort dig,


Ville du röra dig (som till musik)
lyfte jag dig alltid
Högt ovan och förbi
de andra;
eller


Under, långt efter


När du ville berätta talade jag
så högt ovan det
viktiga så jag
inte hörde, mig
själv

Ville du ändå stanna
kvar höll jag
dig här
så hårt (som till musik)
att du lyftes
bort och
ändå

Ville jag bara fortsätta
bära, bara
fortsätta
bäras
bort




Fri vers av Per Lindmark
Läst 371 gånger
Publicerad 2007-02-27 20:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Per Lindmark
Per Lindmark