Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Obetitlad, oerfaren




fortsätt
tryck snälla fortsätt
slicka på mig
för
jag vill bort
ta mig till inuti
plocka isär
mig
slicka och rör mig
i mig själv
vrid mitt begär

jag kan falla isär
fortsätt
snälla fortsätt
berätta vad vi
är
vrid mig så långt att
jag slutar försöka
förstå det
här
vrid dig så begär blir
till Karin och
Per
slicka på mig inuti låt
droppa och stoppa
mig från att
drömma
ihjäl
dig




Fri vers av Per Lindmark
Läst 563 gånger
Publicerad 2007-02-28 22:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Per Lindmark
Per Lindmark