Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Insektslik, i Mellan-Rummen



I början: vid fönstret (i sommarstugan)


Insektslik
Spretandes i mitt egna letande
Surrandes runt, lika trevande
Som levande
Ut ur skulden
Insektsliken,
Tystnaden och Rummen


Insektslik: i fönstret (i mitten av ute och inne)


Hos Oss Är Vi
Spretande Insektslik och
Ett par tusen-åttaben
Torra, svarta tusentalen
Alla utan skuld men
Inte jag, trevande jag,
Inte efter tusen vintrar
Kanske är allt bara i
Mellan-Rummen,
Hos Oss, Är Vi Tomrums-Föda?

Insektslika: Vakuum-Födda?

Ut ur skulden

Ut ur Mellan-Rummen




Fri vers av Per Lindmark
Läst 376 gånger
Publicerad 2007-02-28 18:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Per Lindmark
Per Lindmark