Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
till Hanna och Erik


Du är lika mjuk som väggen är hård


Lite ont här och där
Men ändå
Spika lyckan i pannan skrika aj
Var deras filosofi

Även fast huvudet var paj
Hade de varandra
Inuti
Och hjärtat bankade
Bank bank

Nu är det vi




Fri vers av fröken bäckström
Läst 729 gånger
Publicerad 2007-02-27 21:40



Bookmark and Share


  Talema
Haha, jag vill kasta om orden lite, bara för idag:


huvudet bankade
bank bank

ont i
pannan

aj

(men ändå
var lyckan
deras filosofi)
2007-07-19

  Talema
den ligger på en bänk i mitt kök. förtjänar antagligen en bättre plats
2007-03-22
  > Nästa text
< Föregående

fröken bäckström
fröken bäckström