Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Antidepressiv

Utan de nya hörselskydden
hade nog mina ångestskrik
känts betydligt jobbigare.




Övriga genrer av Thomas Strandberg
Läst 744 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-02-27 23:08



Bookmark and Share


  Bjarne Nordbö
Men hjälper det grannarna.....
2007-05-06

  azalea
underbart.
detta ska finnas med.
2007-05-01

  Rakel Lorner
Sånt här bör man bära med sig i fickan...
Allvarligt och varmt. Humor på riktigt! Underbart!
2007-03-02

  Hans w-art Westlund VIP
och så sitter jag här och skrockar förtjust
det är sånt här vi måste stoppa in i vår bok

bravo!!!
2007-02-28

  karolina d
Dämpande och ändå inte, en skicklig ordbild.
2007-02-27

  Eline.P
Mycket, mycket bra - med ett stänk humor mitt i ångestskriken!
2007-02-27
  > Nästa text
< Föregående

Thomas Strandberg
Thomas Strandberg