Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

runt busskuren

ja.
aldrig bli sotsvart
av livet

aldrig känna krossat glas

runt busskuren

kylan

en mörk morgon utan snö med frost längs väggen och bussen kom inte förrän vi precis kommit in igen och såg den åka fort med andra tålmodigare

aldrig sova

vara liten
vara sorglig
vara ohär




Fri vers av Linneatystnad
Läst 197 gånger
Publicerad 2007-03-02 15:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Linneatystnad
Linneatystnad