Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Charter ända in i helvetet




Min granne spelar musik
från mitt land.

Det är som om Fritidsresor knullar
tur och retur
och jag vill slita all cocoslängtan ur väggarna.

Drinkar med jävla paraplyn i och folket
är så vänligt och
de ler och vi kan älska och inte fatta ett skit och
kalla det vad fan vi vill och
det gör vi också för
här
förstår de inte
vad
man
säger och
tänk så praktiskt att kunna vara hemsk och inte höra föraktets klockor
i tornen
för stranden är så vit och barnen så billiga.




Övriga genrer av Rakel Lorner
Läst 598 gånger
Publicerad 2007-03-02 21:48



Bookmark and Share


  August L S
Jag tycker också att du skriver om en faktisk och väldigt viktig grej. Du håller dig till din del av det hela utan att gå såsom mer till ett större sammanhang. Det gör nog så att texten inte blir en skrivelse på näsan. Att dikten känns sann gör den lite läskig.
2007-07-26

  Ronny Berk
ett viktigt spår Du beträder... låt oss förakta tillsammans... jag hade en sak inne.. tog bort den efter en tid.. en ful ironisk sak... \"vi pedofiler är visst de enda som tar barnen riktigt på allvar.. fy sjutton... håll grytan kokande... bra gjort..
2007-03-02
  > Nästa text
< Föregående

Rakel Lorner
Rakel Lorner

Mina favoriter
ego
Manodefensiv
pompeji