Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Obetydelsefullt

Det du inte bryr dig om, det du inte ser.
Allt sånt är obetydelsefullt. Du borde förstå, om du bryr dig.
Om du orkar lyssna på allt jag vill säga. Jag har så många tankar.
Jag skulle kunna tänka fler. Men jag vet inte om jag bryr mig om det.
Allt och alla jag tänker på är nog. Alla mina tankar, vem bryr sig om dom?
Ingen säger \"Vad tänker du på?\" för ingen undrar. Och ingen bryr sig. Det är helt obetydelse fullt för dom som inte tänker så mycket som jag.
Jag önskar jag inte drömde så mycket och kunde säga \"Sluta drömma\" ibland.
Men det kan jag enbart säga till mig. Det hjälper inte. Men det känns bättre.
Ja, för vem bryr sig om jag gillar att drömma. Gillar att flyga bort från verkligheten. Bli känd, vacker eller populär. Allt kan slå in i drömmar. Det är nog det jag gillar med att drömma. Drömma om att någon gillar mig lite mer än alla andra.
Kanske någon gör det, och kommer fram till mig och frågar \"Vad tänker du på?\" eller i alla fall någonting betydelsefult. Betydelsefulla ord, och inte massa prat om saker som är obetydelsefulla för mig. Men vem vet vad jag tycker är obetydelsefullt, ingen har väll frågat?
Så nu sitter jag här och önskar att det här kommer bli något bra, något betydelsefullt och att jag kommer bli det också. Så jag slipper sitta här hemma och vara lika ointresangt och obetydelsefull som alla andra.




Övriga genrer av Ylwa Moon
Läst 483 gånger
Publicerad 2007-03-02 22:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ylwa Moon

Mina favoriter
DOCKHUSET