Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alla vill vara som dig, du har ingen anledning att vara ledsen. Del 2

-Är du lebb? frågade Manda.
-Ja, svarade Hedwig och började gråta.
Dom kramades länge. Hedwig var otrolig glad att någon hade fått reda på det.


Nästa dag började det snöa, jätte mycket.
-Fan, nu kan man inte kjol, sa Hedwig arg till snön på hennes balkong och drog på sig ett par jeans i stället för en kjol och sprang ut i hallen och satte på sig jacka, hallsduk, vantar och mössa.


Hon skulle möta Manda i parken för dom skulle gå och shoppa. Hon gick och satte sig på en parkbänk, men när hon skulle sätta sig så hon att det låg en plastpåse med en dagbok i. Hon stoppade ner dagboken i hennes väska och satte sig på plast påsen. Manda kom och dom hade jätte roligt och Hedwig glömde nästan bort dagboken.

När hon kom hem så tog hon upp den och började läsa den första sidan:


9/12
I dag när jag skulle gå hem gick jag in i Hedwig, fast endå så värkade hon inte se mig. Hon mumlade \"förlåt\" och gick vidare. Varför kan hon inte se mig?
Daniella hjälpte mig med läxan i dag. Hon är jätte duktig.
Och Hedwig är snygg, snygg, snygg!


Andra sidan:


10/12
I dag kollade Hedwig på mig. Hon tänkte nog \"jävla tönt\" som alla andra.
Daniella och jag gick och shoppade.
Jag ÄLSKAR Hedwig. Hon är vackrast!
Jag fyller år den 13 decemder. Det är ganska snart. Det är ju den 10:nde i dag.
Jag önskar mig Hedwig i present. Men om hon såg det skulle hon väll tänka : dröm vidare. Fast hon är i alla fall singel ( man kan ju alltid drömma ). Jag älskar henne mäst på jorden.


Den var nog ganska ny, efter som det bara var 2 sidor skrivna. Undra vem det var?

Fortsetting följer




Prosa (Novell) av Ylwa Moon
Läst 361 gånger
Publicerad 2007-02-06 18:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ylwa Moon

Mina favoriter
DOCKHUSET