Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tillägnad "småbusig"


Men ännu skiter jag inte kätting


Jag börjar undrar om inte jag är Stålmannen, trots allt ändå... längst där inne

För när jag pissar ser det jävligt rostigt ut ibland




Övriga genrer av Pitbullpudelns kärna
Läst 575 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-03-03 00:56



Bookmark and Share


  småbusig
hehe... tackar ödmjukast och flyger vidare...
2007-03-06

  Sanningsägaren VIP
Aouch, denna gör ju ont!
2007-03-03

    mrMister
intressant text!!! bra, men man måste låta den mogna en stund.. men ännu mer intressant nick..
2007-03-03
  > Nästa text
< Föregående

Pitbullpudelns kärna
Pitbullpudelns kärna