Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett brev till en Vän


Dansa för Livet är stort

Fjärilsvingar
Dansar i luften
Berusade dårar av livets nektar

En fågel så liten
Sjunger sin sång
Hon krossas så lätt, men stolt står hon kvar

En äng full av färger
Smeks av en vind
Och språngfyllda ben som vill leva

Dansen är evig
Med strålar och moln
Som vilar och släcker vår törst

En fågel så liten
Sjunger sin sång
Och livet dansar berusat

Hon dansar, och dansar
Och fågeln, hon sjunger
Och tiden förs bort av extas

Sårbar och öm
Hon krossas så lätt
Men stolt står hon kvar, och sjunger sin sång

En broder, fördärvad
En syster, förgörd
Men fågeln, hon fortsätter sjunga

Hon sjunger för livet
Hon sjunger för dans
En oändlig men ljuvlig musik

Min syster, min broder
Dansa med mig
När livet går sin gilla gång

När stenblocken faller
På fåglarnas kroppar
Dansa till min lilla sång

Jag sjunger med tro
Jag sjunger med ljus
Jag sjunger med kärlek för dig

Jag sjunger i sol
Jag sjunger i regn
Jag sjunger för livet är stort




Fri vers av solo.
Läst 364 gånger
Publicerad 2007-03-03 01:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

solo.