Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pang på bara!


Wow! hejsan, snygging!
Du är visst en riktig stygging?
Slutar jobbet klockan fem!
Vill du följa med mig hem?

Tänkte att vi skulle näcka,
och var lite allmänt fräcka!
Allt är gratis, ska du se,
och efteråt ska du få te!




Övriga genrer av Stardust VIP
Läst 164 gånger
Publicerad 2007-03-03 20:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stardust
Stardust VIP