Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mig lurar du inte


Jag vet allt om dig.
Allt som är värt att veta.
Jag vet hur du manipulerar.
Hur du charmerar din omgivning.
Känner igen ditt insmickrande leende.
Ser hur din hjärna arbetar för högtryck.
För att få mesta möjliga fördelar.
Hur människor kan låta sig luras
övergår mitt förstånd.
En liten fingervisning från min sida....
en viskning i rätt öra, skulle förgöra dig...
Men du behöver inte oroa dig.
Jag använder mig inte av dina knep.
Jag slåss med blanka vapen.
Och din undergång får du arbeta på själv.
Du gör det bra. Det är bara en tidsfråga.
Och jag kan vänta.





Övriga genrer av Stardust VIP
Läst 181 gånger
Publicerad 2007-03-03 22:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stardust
Stardust VIP