Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Doften

På avstånd
doftar han
trygghet

Lite sött
men inte drömskt

Lite friskt
som havet

Lite som
om våren

Undrar hur han doftar
om man går riktigt nära




Fri vers av My0110
Läst 314 gånger
Publicerad 2007-03-03 23:48



Bookmark and Share


  frostyran
Fint om hur en enda doft är en samling av flera dofter... Skönt att läsa!
2007-03-06

  thyra
En romantisk liten undran. Texten frammanade minnen. Fin!
2007-03-03
  > Nästa text
< Föregående

My0110
My0110