Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vasaloppet.


Solen lyser!
Låt oss gå ut!
Jamen titta då!
Det är faktiskt solen!
Fattar du?
SOLEN!
Vadå, Vasaloppet?




Övriga genrer av Stardust VIP
Läst 176 gånger
Publicerad 2007-03-04 15:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stardust
Stardust VIP