Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt liv i färger

Mitt liv är en kaskad av färger,
ett öde i ultrarapid som fångar sekunden.

Svart är mitt sinne då jag möter elaka människor.
Grönt symboliserar för mig en varm stämning.

Röd som kärlekens ros hittar jag hos min man.
Lila är blomman som jag bär med mig i mitt inre.

Grå är vardagen som lunkar på.
Gul dom glädjestunder som dyker upp.

Orange den hetta som blossar upp,
blå den svalka som erbjudes sedan.

Chockrosa är mina trosor.




Fri vers av Annelie Hugo
Läst 585 gånger
Publicerad 2005-02-13 18:24



Bookmark and Share


    bestående
om ditt livs färger. med väldigt klatchigt avslut =)
2005-02-13

  Cattis Rönn
i ditt liv...men ett kul avslut...:-) Fint fångat!
2005-02-13
  > Nästa text
< Föregående

Annelie Hugo
Annelie Hugo