Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Såg en tussilago i går :)


Vår

Vårens brytningstid, knoppar brister,
grusdammet blandas med glädje.

Solens strålar lägger sitt sken över
själens mörker.

Människor vaknar från sitt ide,
blommans stjälk börjar grönska.

Det är VÅR!






Fri vers av Annelie Hugo
Läst 760 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-04-04 14:24



Bookmark and Share


  Cattis Rönn
härligt med vårgrönska...Fin fin dikt!!
2005-04-04
  > Nästa text
< Föregående

Annelie Hugo
Annelie Hugo